tirsdag den 12. juli 2011

Arches og Bryce Canyon

Nu er vi ved Bryce Nationalpark, og bag os har vi en masse dejlige og flotte oplevelser. Vi har boet på verdens smukkest beliggende campingplads (bilder vi os i hvert fald ind!). Den lå inde i selve nationalparken i Arches, og lå i mellem røde klipper i et noget kuperet terræn. Uden for alting og helt i bunden af parken, så her var ingen forstyrrende lyde eller lys. Dejlig stemning med lejrbål og skumfiduserJ.
Inden vi nåede op i nationalparken havde vi to store oplevelser; river rafting på Coloradofloden og luftballon over Canyonland. Hver i sær nogle meget store ting at prøve sammen! Vores rafting tur var sammen med en amerikansk familie, og vores guide Jacob. Det var helt i top med sjove strømfald og masser af svømning (af mere eller mere frivillig karakter). Midt på dagen lagde vi til ved et lodge, hvor vi fik en super lækker frokost, og så var vi klar til nogle timer i båden igen. En helt igennem super dag!
Vores ballontur lykkedes nu omsider, efter 3 aflysninger i Australien. En meget tidlig morgen, hvor vi skulle mødes kl. 5.30, hvorefter vi blev kørt ud til ballonen og vores kaptajn. Vi var 9 passagerer med om bord i kurven, og vi fløj en times tid over smukke klipper og landskaber. Vores kaptajn styrede ballonen helt ned i en kløft, hvor vi var tæt på klipperne. Landingen forløb helt efter bogen, og da vi bagefter skålede i champagne, var alle helt høje over turen. Vi faldt i snak med et amerikansk ægtepar. De var utrolig søde, og kom fra San Fransisco, så vi fik nogle gode ideer til, hvad vi bør se, når vi kommer så langt.
I dag har Marie fødselsdag, og turen går nok til endnu en vandretur i Bryce. Vi var på en god tur i går, hvor vi gik meget langt ned….og meget langt op igenJ. Vejret her er noget koldere, end vi har været vant til. I morgen skal vi videre til Zion, og så står den på Las Vegas. Så der indfinder varmen sig nok igen.
I kan se billeder fra de sidste dage her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar