mandag den 18. juli 2011

Zion og Las Vegas

Så er der igen lidt nyt herfra. Siden sidst har vi lagt flere flotte naturoplevelser i nationalparkerne Bryce og Zion til vores tur. I Bryce tog vi på en tur på hesteryg gennem skov og helt ud til kanten af kløften, hvor vi red et stykke. En ret stor, men også noget grænseoverskridende oplevelse. Det var dog nogle meget søde og rolige heste, så vi endte med at blive ret modige, og fik sat lidt mere fart på de halvsløve krikker J.



Efter Bryce Canyon satte vi kursen mod Zion Nationalpark. Det er en mindre, men meget spændende park. Vi boede på en naturcampingplads, som lå inde i selve parken. Super flot beliggenhed med den smukkeste stjernehimmel om aftenen. Vi lejede sko, som vi kunne gå med i floden et stykke ind i kløften, hvor floden var den eneste mulige vej.
Vejret har virkelig været med os. I Bryce havde vi lidt overskyet og køligere vejr, men fra Zion har vi igen været på den gode side af 30 grader og med lune dejlige aftener.
Og så stod den ellers på Las Vegas. Hold da op der er gang i den by! Det er en noget hektisk og meget farvestrålende oplevelse. Men helt vildt skægt at være i. Men efter to aftener her, var vi alle klar til at skulle videre. Vi lavede lidt om på de oprindelige planer, så vi ikke skulle køre så langt efter Vegas. Man bliver jo helt træt af fest og farver og store buffeterJ.
Kursen er nu sat mod Yosemite. Vi kører over passet i morgen. Det er lukket i vinter og forårsmånederne, og er først åbnet op i midten af juni, så vi håber ikke, vi skal bruge snekæder for at komme igennemJ.
Lige nu har vi pitstop i Lone Pine, som er en rigtig western-by. Mange af de helt gamle western-film er optaget her.  Det er en lidt underlig blanding af gamle træhuse og Mac D, så helt autentisk er det ikke. Aftenen har vi tilbragt på en rigtig amerikansk restaurant, hvor alle vægge var dekoreret med signerede billeder af filmstjerner. Tilbage på campingpladsen nød vi en aftendukkert i poolen.
Håber, vejret snart må være med jer i DK. Vi hører jo lidt fra Aasum og ophavet der. Det lyder ikke som om, at den danske sommer viser sig fra sine pæne side.
Se flere billeder her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar