søndag den 31. juli 2011

Los Angeles

Så er vi ved at være ved vejs ende efter en helt fantastisk tur. Vi er nu i Los Angelses, hvor vi tilbringer de sidste dage, inden turen igen går mod Danmark. Vi flyver herfra d 2. august, og er i Danmark igen d. 3. om aftenen. Vi har haft en helt super tur, og har været helt fri for nogle former for uheld, sygdom osv. undervejs, hvilket jo har gjort tingene noget nemmere og sjovere! Vi har, siden vi skrev sidst, været på Highway 1 fra SF til LA. Vejret var meget blandet. Malthe jublede, når vi kørte ind i skyerne. Vi andre var mere begejstrede, når vi kørte ud igen:-). Det skiftede hele tiden mellem overskyet og helt skyfrit. Ret underligt! Vi var også en tur om Solvang - byen der er bygget op af danskere. Det var faktisk en meget skæg oplevelse med de danske gadenavne og butikker med danske specialiteter. Vi måtte da også lige om en dansk bager og få rigtig dansk wienerbrød... som at være i himmelen for Lasse:-).

De sidste dage har vi været i Hollywood og omegn samt Beverly Hills, og set, hvad der hører til her af kendte personers huse, Walk af Fame, Rodeo Drive, Sunset Boulevard og Hollywoodskiltet. Så har vi lige fået købt de sidste billige Levi's bukser osv. og er nu klar til at indtage Universel Studios i morgen. Det glæder vi os alle til, og vi regner med, at det bliver den helt rigtige måde at slutte vores fantastiske tur af på:-)

Vi glæder os til at komme hjem og se jer allesammen igen, og høre om jeres oplevelser i sommerferien. På gensyn i Danmark:-)

Se billeder fra de sidste dage her :-)...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar