fredag den 1. juli 2011

Starten på turen

Så er vi kommet til USA, og har taget hul på vores ferie. Oven på en lang rejse herover var det skønt at have et par dage på hotel til at komme til hægterne. Nu har vi fået camperen og har været på Free way, med vores 9 meter lange camper.
Nerverne hang lidt uden på tøjet i starten med så stor en bil på en 8 - 16 sporet motorvej, men nu går det meget bedre. Vi har været i Disneyland, med alt hvad der hører til sådan en dag. I sær deres shows er imponerende. Dem er der da bare er styr på.

I dag har vi været i Sea World, som også er meget storslående. Delfin showet var flot og imponerende. Søløveshowet var meget underholdende med nogle meget kvikke dyr. Endelig så vi selvfølgelig spækhuggerne. Imponerende som de har trænet med dem. 

I morgen starter vores road trip for alvor. Vi glæder os rigtig meget til at komme ind i landet, og til at opleve naturen med de røde varme farver. Efter dage i to store forlystelsesparker og kørsel på store motorveje, bliver det skønt at komme til mere rolige omgivelser. Da jeg i Sea World konstaterede, at jeg var ved at være træt af køer og mennesker, kommenterede vores ældste vittige søn, at så måtte jeg begynde at spise noget mere grisekød :-)

Vores næste mål er Grand Canyon. Vi skal køre 500 km i morgen, og gør stop i en lille by, inden vi i overmogen når Grand Canyon. Det bliver langt og ikke mindst varmt, men alle glæder sig til de oplevelser, der venter.

Håber, alle har det godt i Danmark, og at I nyder ferien. Der er vel flere af jer, der snart skal afsted; så rigtig god ferie til jer!

1 kommentar:

  1. Kære alle.
    Vi følger spændt jeres rejse. - i vil komme til steder, hvor vi var sidste år på vor Californien-tur. - Naturparkerne er noget for sig selv. i næste uger tager vi til Gotland - noget helt andet og ikke mindst et andet klima.
    Forsat god tur.

    Tove og Helge

    SvarSlet