onsdag den 6. juli 2011

Grand Canyon - Anthelope Canyon

Så er der lige lidt nyt her fra USA. Vi er nu kommet godt i gang med turen i vores camper, og det vi har glædet os mest til; nationalparkerne. Efter San Diego satte vi kursen mod Grand Canyon. Det var dog en tur, der var lidt for lang i et stræk (ca. 800 km), så vi valgte at overnatte på en campingplads i midten af ingenting. Needles nærmere bestemt.... Det var en noget hot oplevelse. Da vi gik i seng stod termometeret på 37 grader, og i løbet ad dagen nåede vi op på 45 grader.
Dejligt, at campingpladsen havde en fin pool!
Herefter var næste stop: Grand Canyon. En meget storslående og flot oplevelse. Familien Nielsen kom sågar op så tidligt, at vi kunne nyde solopgangen over kløften. En meget smuk måde at starte dagen på! Vi havde et par dage i natonalparken, inden vi kørte videre mod Page, hvor vi skulle se nogle meget flotte sandstensformationer. Også her var varmen på den gode side af 35 grader. Vi var i Page d. 4. juli, så aftenen blev fejret med udsigt til et stort og flot fyrværkeri.
Alt er i det hele taget ret stort herovre. Vores første besøg i et supermarked, endte med at vi blev væk fra vores indkøbsvogne, som vi aldrig fandt igen... Og så måtte vi jo starte forfra :-).
Nu er vi så i Moab, hvor nationalparken, Arches er lige i nærheden. Dagen i dag er Malthes fødselsdag, så vi har taget en slapper på campingpladsen, skal ud og spise i aften. I morgen skal vi riverrafte, hvilket alle glæder sig til!!
Håber, alt er vel i Danmark, og at skybruddet ikke har haft de store konsekvenser for nogen af jer.
I kan se billeder fra den sidste uges tid, ved at klikke her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar